Zakelijk Leasen ZZP: nú ook bij Justlease!

Zakelijk Leasen ZZP: nú ook bij Justlease!

Wat is zakelijk leasen ZZP?

Als ondernemende organisatie weten wij als geen ander waar je naar op zoek bent bij zakelijk leasen ZZP. Wij nemen zaken uit handen zodat jij je kunt concentreren op jouw zelfstandige onderneming. Je maakt profijt van ons inkoopvoordeel en je betaalt maandelijks een vast leasetarief. Hierdoor zijn de maandlasten van je mobiliteit overzichtelijk. Daarnaast loop je geen restwaarde- en onderhoudsrisico en profiteer je van fiscale voordelen. Alle services rondom de leaseauto’s zoals onderhoud, vervangend vervoer en reparatie zijn inbegrepen in het leasetarief. Zo rijd je zorgeloos in een zakelijke leaseauto. Of bus natuurlijk, want ook daar hebben wij een groot aanbod in.

Bij operational lease ben je als zzp’er huurder van de auto. De maandelijkse leasefacturen zijn volledig aftrekbaar. Omdat Justlease samen is gegaan met Arval, vraag je je nieuwe zakelijke auto aan via Arval. Arval blijft de eigenaar van de auto, waardoor de lease auto dus ook niet tot je ondernemingsvermogen behoort. Je kan de waarde van de auto niet op je balans zetten.Bekijk alle zakelijke leaseauto's


Auto leasen ZZP

Met zakelijke lease van Arval heb je als ZZP’er keuze uit het grootste lease aanbod van Nederland! Meer dan 400 auto’s en busjes staan tot jouw beschikking. De leaseadviseurs van Arval staan voor je klaar om je te helpen met het samenstellen van jouw nieuwe auto. Rijd snel weg in een nieuwe auto op voorraad of kies voor een jong gebruikte occasion. Wat je ook kiest, met zakelijke lease sta je nooit voor verrassingen.

Populaire merken: Peugeot Private Lease | Audi Private Lease | Ford Private Lease | Mercedes Private Lease

Populaire modellen: Tesla Model 3 Private Lease | BYD Dolphin Private Lease