Nissan private lease

Ben je op zoek naar een Nissan Private Lease auto? Dan ben je bij ons op de juiste plek!

Nissan private lease

Nissan Private Lease aanbod

Wil jij een Nissan Private Lease auto? Benieuwd naar ons volledige assortiment? Bekijk de modellen en ontdek ons brede aanbod aan Private Lease auto’s.

Nissan Private Lease aanbod

Dit zit standaard in je Nissan leasepakket

  • Autogebruik
  • All Risk verzekering, WA en Casco
  • Afschrijving en rente
  • Reparatie, onderhoud, banden en onderdelen
  • Verhaalbijstand
  • Vervangend vervoer
  • Pechhulp in alle landen op de groene kaart
  • Wegenbelasting
  • 120 medewerkers die voor je klaar staan
  • Persoonlijk dashboard

Een Nissan privé leasen

Innovaties en uniek

ease een Nissan bij Justlease. Voor een vast en overzichtelijk bedrag per maand rijd jij een gloednieuwe of gebruikte Nissan. Krijg je pech? Dan staat Justlease voor je klaar.

Waarom een Nissan private leasen?

Het Japanse merk Nissan gaat al even mee. Net als veel autofabrikanten is de origine van Nissan te vinden in de jaren ’30 van twintigste eeuw met de opkomst van de massaproductie van auto’s. Na de Tweede Wereldoorlog probeerden veel Japanse automerken een slaatje te slaan uit de ‘booming’ Amerikaanse economie en Nissan was geen uitzondering. Samen met het, inmiddels verdwenen, merk Datsun positioneerde Nissan zich als een degelijk, maar ook sportieve autofabrikant. Met name de ‘Z’ sportievere modellen vonden gretig aftrek bij de middenklasse.

Ook in Nederland won Nissan aan populariteit en kreeg het een bescheiden, doch trouwe, klantenkring. Nissan loopt voorop in nieuwe trends en technieken. De Qashqai was een enorme kaskraker en creëerde in één slag een hele nieuwe categorie in de autowereld, de cross-over SUVs.

Naast de Qashqai bleek ook de LEAF, een volledig elektrische auto, één van de eerste succesvolle en betaalbare volledig elektrische auto’s. Sinds kort, met de introductie van het luxemerk Infiniti in Nederland, krijgt Nissan ook nog eens een echt luxe imago mee. Al deze elementen maakt Nissan niet meer weg te slaan van de Nederlandse wegen!

Populair model: Nissan LEAF Private Lease

Voordelen van een Nissan private leasen

Een Nissan leasen bij Justlease betekent zekerheid. Voor een vast bedrag per maand krijg je alles om zorgeloos de weg op te gaan. De auto, de verzekering en pechhulp voor als het onverwachts toch tegenzit. Het enige wat je zelf betaalt is de benzine.

Nissan occasion lease

Wist je dat je bij Justlease ook een gebruikte auto kunt leasen? Regelmatig hebben wij mooie, goed onderhouden Nissan occasions. Met occasion lease krijg je alle gemakken van private lease, maar nog een beetje voordeliger.

Lease een elektrische Nissan

Ook Nissan zet stappen op het gebied van duurzaam rijden. Met de Leaf toonde Nissan dat elektrisch rijden niet uitzonderlijk duur hoeft te zijn. Lees meer over elektrische auto private leasen en subsidie aanvragen elektrische auto. Of toch liever business lease? Dat kan ook.