Private lease occasion

Voordelig, zorgeloos én gemakkelijk auto rijden.

 • Scherpere tarieven
 • Completere auto voor je geld


Private Lease Occasion bij Justlease. Onbezorgd een occasion leasen voor een vast bedrag per maand.


Je bent op zoek naar een auto en overweegt de aankoop van een occasion. Hoewel je beperkt inzicht hebt in de geschiedenis van een tweedehands auto, biedt het ontdekken van de voordelen van Private Lease occasion een geruststellende oplossing. Het stelt je in staat om te genieten van de voordelen van een gebruikte auto zonder je zorgen te hoeven maken over mogelijke onderhoudsproblemen die op je pad kunnen komen.Private lease occasion

Private Lease occasion van Justlease

Met Private Lease occasion geniet je van een zeer aantrekkelijk maandtarief dat hoort bij een auto met ervaring, maar ook van de zekerheid die hoort bij een leaseauto. Je loopt geen risico op dure onderhoudsbeurten, want alle kosten voor onderhoud zijn voor ons.

Onze Occasion Lease auto’s zijn daarnaast snel leverbaar – vaak al binnen 3 weken na goedkeuring – en de looptijden voor Occasion Lease zijn korter. Daardoor behoud jij je flexibiliteit maximaal. Verder kan er subsidie worden aangevraagd op elektrische occasions; lees meer over subsidie elektrische auto. Kortom: Occasion Lease is voordeliger, risicoloos en flexibel rijden. De perfecte oplossing voor wie niet nieuw, maar wel zeker de weg op wil.

De voor- en nadelen van Private Lease OCCASION

 • Scherpe tarieven
 • Kortere looptijden
 • Inclusief al het onderhoud
 • Een zeer compleet uitgeruste auto
 • Snelle levertijden

Over Occasion Lease

Het is je grootste nachtmerrie. De auto die je via een online aanbieder hebt gevonden en na veel onderzoek en advies hebt gekocht, blijkt je occasion net na het vervallen van de garantie toch een aantal mankementen te hebben. Een dure grap waar je niet op had gerekend. Bij occasion lease zit dat anders.


Occasion Lease is zekerheid

Lease je een occasion bij Justlease dan sta je nooit voor onverwachte kosten. Het onderhoud van jouw auto is gewoon onderdeel van je leasecontract. En staat je auto langer dan een dag bij de garage dan vergoeden we na 24 uur het vervangend vervoer ook.Een gebruikte auto, maar hoge kwaliteit

Alle occasions die wij aanbieden voldoen aan onze zeer strenge kwaliteitsnormen. De occasions van Justlease zijn in de meeste gevallen ex-lease auto’s uit ons eigen wagenpark. Niet alleen betekent dit dat wij de onderhoudshistorie precies kennen, maar ook dat onze occasions gewoon goede auto’s zijn die wel gebruikssporen kunnen hebben.


Duurzaam én voordelig

Kies je voor een occasion van Justlease dan rijd je voordelig een jonggebruikte en complete auto. Dat is niet alleen fijn voor je portemonnee, maar doordat wij het maximale halen uit het gebruik van deze auto, is het ook een duurzame keuze.Flexibel en compleet

De occasions van Justlease zijn compleet uitgerust met interessante extra’s. Met occasion lease rijd je ook nog eens een stuk flexibeler. In veel gevallen is een korte looptijd een mogelijkheid, een contract van twee of drie jaar bijvoorbeeld.

Veelgestelde vragen

 • Wat is een occasion bij Justlease?
 • Wat zijn de voordelen van een occasion?
 • Waarom is een occasion niet altijd goedkoper?
 • Met welke gebruikssporen moet ik rekening houden?

Kies jij Occasion lease?

Past Occasion lease precies bij jouw wensen? Bekijk dan direct ons huidige aanbod. Onze Private Lease vergelijker is handig. Heb je behoefte aan persoonlijk advies? Neem dan telefonisch contact met ons op via 030 – 850 1500 (optie 2) of stuur een bericht via WhatsApp.