Werkbus leasen: zorgeloos op pad

Werkbus leasen: zorgeloos op pad

Lease nu zorgeloos jouw werkbus

Ben jij als ondernemer afhankelijk van een goede werkbus om klussen te kunnen klaren bij jouw opdrachtgevers? Sinds Justlease samen is gegaan met Arval, kun je jouw werkbus leasen bij Arval.

Met zakelijk leasen van Arval beschik jij over een gloednieuwe werkbus. Geen aparte kosten voor o.a. onderhoud, verzekeringen, wegenbelasting en pechhulp. Alles is voor jou geregeld voor een vast maandbedrag per maand. Alleen de brandstof- / oplaadkosten en eventuele (parkeer)boetes zijn voor eigen rekening. Op deze wijze heb jij een goed overzicht van je maandelijkse kosten.

Je kunt zelf een keuze maken in merk en model, passend bij de wensen van de onderneming en het budget. Met het leasen van een werkbus nemen wij voor jou alle zorgen uit handen en kan jij je volledig richten op jouw vakmanschap

Elektrische werkbus heeft de toekomst

Steeds meer ondernemingen kiezen tegenwoordig, met op het oog op duurzaamheid, vaker voor het leasen van een elektrische werkbus. Het is inmiddels een volwaardig alternatief geworden ten opzichte van een werkbus die rijdt op benzine of diesel. 

Het aanbod binnen elektrische werkbussen neemt ook sterk toe. Leveranciers produceren meer en meer van dit soort voertuigen. Dit heeft als voordeel dat de eindgebruiker keuze heeft uit een groeiend aantal merken en modellen.

Populair merk onder de werkbus: Volkswagen

Al jaren lang hebben de Volkswagen Transporter en de Volkswagen Crafter een gewaardeerde status als werkbus. In ieder straatbeeld zie je één van deze twee modellen wel een keer verschijnen. Uiteenlopend van installateurs tot koeriers en van schilders tot winkeliers.

De modellen Volkswagen Transporter en de Volkswagen Crafter zijn innovatief uitgerust. Zo heeft de Volkswagen Transporter bijvoorbeeld een dashboard met digitale cockpit, next generation infotainmentsystemen en technisch hoogstaande bestuurdersassistentie. De Volkswagen Crafter biedt o.a. een grotere laadruimte en is voorzien van ladingsbeveiliging. Daarnaast hebben beide modellen een comfortabele en ergonomische bestuurdersplek.

Ook interessant:
Auto leasen
Private Lease occasion
Private Lease aanbieding
Zakelijk leasenOntdek nu onze modellen