Private lease cabrio auto bij justlease

Een cabrio spreekt tot de verbeelding. In een auto waarvan het dak volledig weggehaald kan worden is vooral tijdens de lente- en zomermaanden fantastisch toeven. Denk je erover na om met Private Lease een cabrio te gaan rijden? Lees dan hier hoe je de beste keuze kunt maken.

Wanneer je een cabrio wilt gaan rijden kun je dit gemakkelijk doen door middel van Private Lease. Gemakkelijk gezegd is dit leasen voor particulieren. Zo rij je jouw cabrio voor een vast bedrag per maand, waarbij ook zaken als verzekering, wegenbelasting en pechhulp inclusief zijn. Bij Justlease kun je verschillende cabrio’s vinden om direct te leasen.

Bekijk alle cabrio's

Waarom een cabrio leasen?

  • Letterlijk en figuurlijk genieten van vrijheid
  • Leasen voor een vast bedrag per maand
  • Alle kosten inbegrepen
  • Zorgeloos autorijden

Hoe vind ik de beste cabriolet voor mijn situatie?

Het kiezen van een cabriolet doe je op basis van een aantal criteria. Allereerst jouw persoonlijke situatie: een cabriolet biedt in sommige gevallen bijvoorbeeld minder ruimte dan een ‘normale’ auto. Denk dus goed na of je aan een 2-zitter voldoende hebt, of juist een 5-zitter nodig hebt. Daarnaast is het ontwerp natuurlijk van belang. Een cabriolet rij je omdat het er goed uitziet, en fijn is tijdens het warmere weer. Kies dus een ontwerp waarmee jij helemaal blij bent, en kijk daarbij zowel naar de binnen- als de buitenkant.

Ga ik voor een kleine of sportieve cabrio?

Omdat een cabrio juist bij lekker weer zo heerlijk is, is het ontwerp van belang. Daarbij heb je verschillende opties. De keuze die je maakt zal afhangen van je persoonlijke voorkeur. Zo zijn er kleine cabriolets die compact zijn, en gemakkelijk voor in de stad. Maar ook kun je kiezen voor een sportieve cabrio, waarbij de focus meer ligt op de prestaties. Op basis van jouw situatie kun je hierin een keuze maken.
Op Justlease kun je een uitgebreid assortiment cabrio’s vinden. Van kleine- tot ruime auto’s, en van goedkoop tot zeer sportief. Bekijk ons assortiment om meteen jouw persoonlijke favoriet uit te kiezen!