hoe bestel ik mijn nieuwe private lease auto?

In 6 stappen zorgeloos rijden

hoe bestel ik mijn nieuwe private lease auto?

1. Kies een passend model

Maak een keuze uit ons assortiment. We bieden verschillende modellen van diverse merken. Elk model heeft zijn eigen karakter. De overeenkomst is dat je bij elke auto het meeste auto krijgt voor de laagste prijs.

Bekijk alle modellen

2. Stel je auto samen

Je kunt bij Justlease zelf een auto samenstellen of direct rijden met een nieuwe auto uit voorraad. Onze samengestelde autopakketten bestaan uit Standaard, Comfort en Luxe. Dit geeft je als particulier gemak en een scherpe prijs.

3. Stel het leasecontract samen

Je betaalt niet alleen voor een auto. We bieden je een complete oplossing. Bepaal zelf hoeveel jaar je de lease auto wilt rijden en hoeveel kilometers per maand. Als je al rijdt, kun je altijd nog het aantal kilometers per maand verlagen óf verhogen. Dit kun je per kwartaal kosteloos aanpassen.

Bij ons is het standaard leasepakket al zeer compleet. Naast pechhulp, vervangend vervoer, onderhoud, banden en reparaties is ook een All Risk verzekering in het tarief verwerkt. Natuurlijk kun je het contract aanvullen met opties zoals allseason banden, pechhulp in het buitenland, verlagen van het eigen risico en nog veel meer!

4. Download het voorstel

Vul je gegevens in en ontvang direct ons voorstel! Om je een voorstel te kunnen doen, moet je enkele gegevens opzoeken en invullen. Dit is ook nodig voor het vaststellen van de borg. Uiteraard krijg je de borg na de leaseperiode weer terug, als de auto in goede staat is ingeleverd.

5. Maak de bestelling compleet

Je leasevoorstel wordt direct via e-mail toegestuurd. Je ontvangt van ons ook direct een link waarmee je kunt inloggen in jouw eigen omgeving om je bestelling compleet te maken. Heb je alle stappen doorlopen? Dan wordt jouw auto direct besteld of afgeleverd (voorraadauto)! De levertijd verschilt per auto en kun je vinden in je eigen ‘Dashboard’.

6. Start ook met voordelig en zorgeloos autorijden!

Tijdens de leaseperiode heb je volledig inzicht in je autogegevens via het Dashboard. Wij bieden je de service die nodig is om zorgeloos te rijden. Heb je onderhoud of nieuwe banden nodig? Heb je schade of zijn er reparaties nodig aan je auto? Wij regelen het allemaal voor je!