Huurkoop in verschillende steden

Huurkoop in verschillende steden

Je bent op zoek naar nieuwe auto. Het liefst schaf je deze auto aan bij een aanbieder in de buurt van een grote stad zoals Amsterdam. Je vindt het namelijk prettig dat de aanbieder zich bevindt in je eigen stad of regio. Zo kan je gemakkelijk je auto afleveren voor onderhoud of reparaties. Daarnaast wil je graag een leningsvorm waarbij de auto je eigendom wordt. Auto huurkoop is dan een optie.

Bij auto huurkoop wordt er in een huurkoopovereenkomst vastgelegd aan welke eisen je moet voldoen om recht op ‘bezit’ te krijgen. Je moet wel rekening houden met het feit dat alleen de rente en de aanschaf in de prijs zijn inbegrepen. Ook kan je het recht op ‘bezit’ verliezen als je niet meer aan de maandelijkse betalingen kunt voldoen.

Mogelijkheden voor huurkoop in de verschillende steden

Huurkoop wordt in verschillende steden aangeboden zoals Amsterdam, Rotterdam, Den Haag en Utrecht. Er zijn veel verschillende aanbieders bij jou in de regio (bijvoorbeeld Utrecht of Rotterdam) waardoor er altijd wel een aanbieder in de buurt zit.

Het is voor jou wel van belang om na te gaan waar je naar op zoek bent en wat je wilt. Als je kiest voor de optie auto huurkoop zijn de services niet inbegrepen. Dit zorgt ervoor dat je zelf nog verzekering, onderhoud, vervangende vervoer, banden en afhandeling reparaties moet regelen.

Ook interessant:
Private Lease occasion
Private Lease elektrische auto
Private Lease aanbieding
Zakelijk leasen

Private lease als alternatief voor huurkoop

Het zou je veel tijd en geld schelen als je kiest voor Private Lease. Bij Private Lease van Justlease zijn namelijk alle services inbegrepen. Je hoeft je bij Private Lease geen zorgen te maken over verzekeringen, onderhoud, vervangend vervoer, banden en afhandeling reparaties. Je betaalt elke maand een vast leasetarief en daarmee is alles voor je geregeld.

Populaire merken: Peugeot Private Lease | Ford Private Lease | Volkswagen Private Lease | Opel Private Lease

Populaire modellen: BYD Dolphin Private Lease | Tesla Model 3 Private Lease


Met Private Lease zit je altijd in de buurt van een garage waar je onderhoud plaatsvindt en waar eventueel  opgelopen schades kunnen worden gerepareerd. We werken namelijk samen met 180 garagebedrijven in heel Nederland. Ook zijn we 71 uur per week bereikbaar via telefoon en chat voor al je vragen. Bovendien kunnen we je de volgende nieuwe dienst aanbieden: ‘haal & brengservice bij onderhoud’.