ek deals 2024

De beste leasedeals tijdens het EK; scoor jouw droomauto bij Justlease en ga juichend de EK-periode door

ek deals 2024

Oranjegekte tijdens het EK

Het EK is weer begonnen en wij zijn in op-en-top feeststemming! Daarom hebben we de aankomende weken meer dan genoeg leasedeals voor je om je ook mee te nemen in die EK-vreugde. Het uitzoeken van een nieuwe auto is al een feestje op zich, maar maakt het nо́g leuker als je ook nog eens kan profiteren van de beste deals. Ben je op zoek naar een kleine stadsauto of naar één voor een heel elftal? We got you! Met het grootste Private Lease aanbod van Nederland heeft Justlease altijd iets wat bij je past. Bekijk hieronder het volledige aanbod of lees nog even verder voor de beste leasedeals.

Ga naar het aanbodDe beste leasedeals

de byd dolphin

Wat dacht je van de BYD DOLPHIN? Deze compacte, maar toch ruime auto scoor je nu al vanaf €399,- per maand exclusief €2950,- overheidssubsidie. De DOLPHIN combineert een onderscheidend design met efficiëntie en veiligheid. Met een levertijd van ongeveer 12 weken staat deze ruime auto nog in de zomer bij je op de stoep!


Bekijk de BYD DOLPHIN

de tesla model 3

De Tesla Model 3 is een icoon op de weg. Waar Tesla eerst vooral beschikbaar was voor zakelijke leaserijders, is door occasionlease de Model 3 ook bereikbaar voor de private leaserijder. Dat is goed nieuws voor jou! Je leaset een Tesla Model 3 al vanaf €496,- per maand exclusief €2000,- overheidssubsidie.


Bekijk de Tesla Model 3Juichend de EK-periode door

Want dat doe je nadat je jouw droomauto hebt gevonden! Bij Justlease hebben we de ruimste keuze uit nieuw samen te stellen auto's, auto's uit voorraad en occasions. Met onze snel leverbare auto's rij je misschien al wel in jouw nieuwe auto voordat het EK voorbij is... Mocht Nederland het niet redden, dan kun je altijd nog de aflevering van jouw nieuwe auto vieren! Ga direct naar de zelf samen te stellen auto's, auto's nieuw uit voorraad of naar de occasions hieronder. Liever het volledige aanbod bekijken? Klik dan hier.