Auto financieren: wat is slim?

Auto financieren: wat is slim?

Auto financieren voor jouw toekomstige auto?

Heb je een passende auto voor jezelf op het oog, maar beschik je niet direct over het grote geldbedrag om deze auto aan te schaffen. Een auto financieren kan dan tot de mogelijkheden behoren.

Met een auto financiering kan je geld lenen voor een auto. Aangezien je niet iedere dag een groot geldbedrag leent, is het van belang om dit goed te overwegen. Je wilt vooraf weten waar je aan toe bent zodat je niet voor verrassingen komt te staan.Verschillende financieringsmogelijkheden

Voor het financieren van een auto zijn verschillende mogelijkheden. Vormen die het meest worden gebruikt zijn een persoonlijke lening of Financial Lease, waarbij een rente component zit. De looptijd, het rente component en de voorwaarden kunnen per aanbieder verschillen. Welke looptijd past bijvoorbeeld bij jou? En welke rente is voor jou acceptabel? Zet dit allemaal voor jezelf op een rijtje. Op die wijze kan je een weloverwogen beslissing nemen of een autofinanciering interessant voor jou is.Private Lease is populair

Het kan zijn dat je van een auto afhankelijk bent voor bijvoorbeeld het reizen naar je werk of voor het halen van de boodschappen. Je wilt dan snel over een fijne en praktische auto beschikken. Een autofinanciering is dan ook niet de enige optie om een nieuwe of tweedehands auto te rijden. Het is ook mogelijkheid om met Private Lease een auto te rijden. Met Private Lease betaal je een vast maandbedrag gedurende een bepaalde looptijd. Dit vaste maandbedrag is inclusief autoverzekering, wegenbelasting, onderhoudskosten, schadekosten, vervangend vervoer. Alleen je tank- of laadkosten (en eventuele verkeersboetes) betaal je zelf. Met Private Lease blijft de auto wel eigendom van de leasemaatschappij.

Justlease heeft het grootste Private Lease aanbod van Nederland. Meer dan 40 merken, waaronder de merken Peugeot, KIA, Mercedes, Tesla, etcetera. Kies je voor een gloednieuwe auto of voor een Private Lease occasion? Jij maakt hierin zelf een keuze.

Bekijk Private Lease aanbodToch liever zakelijk leasen? Dat kan ook.