Peugeot e-2008 Private Lease bij Justlease

Peugeot e-2008 Private Lease bij Justlease

Peugeot e-2008 – Veelzijdig, compact en volledig elektrisch!

De Peugeot e-2008 SUV: geniet van alles wat de 2008 je te bieden heeft maar ervaar daarnaast ook nog het genot van elektrisch rijden met Private Lease! Met een actieradius van (+/-) 320 kilometer (bij een normale rijstijl) kun je de nodige, volledig uitstoot loze, kilometers maken. Daarnaast is de tractiebatterij binnen 30 min tot 80% opgeladen zodat jij snel je weg weer kunt vervolgen. Ervaar de verrassende sensaties van volledig elektrisch rijden en ontdek de talrijke voordelen van een nieuwe vorm van e-mobiliteit, stel de e-2008 SUV samen geheel naar jouw wensen bij Justlease!

Krachtig, ruim en comfortabel, dat is de nieuwe Peugeot e-2008. Een compacte SUV die door de fraaie materialen en de verzorgde afwerking een luxe uitstraling heeft. De hoge instap en het uitgebreide overzicht in iedere verkeerssituatie zorgen voor een geweldige rijervaring. Indrukwekkend is de voorzijde met de robuuste grill en naadloos geïntegreerde koplampen waardoor de Peugeot e-2008 SUV een krachtige en dynamische uitstraling heeft.

Bekijk aanbod Peugeot e-2008

Nog altijd even ruim

Lever je dan (laad)ruimte in omdat de auto beschikt over een batterij? Nee! De Peugeot e-2008 SUV is voorzien van een tractiebatterij met grote capaciteit van 50 kWh die op een slimme manier is in gebouwd, zodat er niet in ruimte voor inzittende en bagage hoeft worden ingeleverd! Zo beschikt de e-2008 (ondanks tractiebatterij) over een laadruimte van 434 liter!

Bekijk aanbod Peugeot e-2008

Ervaar elektrisch

Elektrisch rijden brengt een bepaald soort genot met zich mee dat je ervaren moet hebben voordat je hierover kunt oordelen. Naast de volledig uitstoot loze kilometers die je maakt en de lagere kosten voor elektriciteit dan voor brandstof heb je ook nog het genot van de rust die door de geruisloze elektrische aandrijflijn wordt gecreëerd. Soepel, schokvrij en met minder trillingen dan je gewend bent zal jij je door het verkeer begeven in jouw e-2008 SUV.

Peugeot i-cockpit

Rijden met een Peugeot is altijd een aangename ervaring, maar Peugeot zal er altijd alles aan doen deze ervaring nóg een tikkeltje beter te maken. Zo ook met de i-Cockpit van Peugeot. Een compact stuur om de wendbaarheid en mogelijkheid om te manoeuvreren te vergroten, een head-up instrumenten paneel om de focus op de weg te vergroten en een groot touchscreen om alle bedieningsfuncties overzichtelijk weer te geven dragen bij aan een zeer aangename rijervaring. De i-Cockpit van de e-2008 is volledig afgestemd op elektrisch rijden. Ontdek het merk Peugeot.