Peugeot 3008 Private Lease bij Justlease

Peugeot 3008 Private Lease bij Justlease

Peugeot 3008 – Krachtig en stijlvol

De Peugeot 3008 is een perfecte combinatie van comfortabele gezinsauto en robuuste SUV. De auto is ruim, het comfort is hoog en doordat deze SUV wat hoger op zijn wielen staat beschikt deze auto over een stoer uiterlijk. Daarnaast kan je in naadloze verbinding staan met jouw 3008. Door bluetooth-mogelijkheden en/of door de Mirror Screen-functie*. Dankzij deze functie kan je tijdens het rijden gebruik maken van apps die geschikt zijn voor gebruik met Apple Carplay, Mirror-Link of Android Auto. Wanneer geniet jij van je nieuwe Peugeot 3008? En profiteer je daarnaast van de voordelen van Private Lease.

*Mirror Screen-functie beschikbaar vanaf Luxe Pakket

Bekijk aanbod Peugeot 3008

Internationale awards

Sinds de introductie van de Peugeot 3008 heeft deze SUV al meer dan 67 internationale awards weten te winnen, waaronder in 2017 de prestigieuze Europese Auto van het Jaar-titel! En verder ook nog de Red Dot Design Award. Met zijn uitstekende rijkwaliteiten, oogstrelend exterieurdesign, de uitrusting en natuurlijk Peugeot i-Cockpit heeft de 3008 SUV wereldwijd jury’s weten te overtuigen van zijn kwaliteiten. Ook de veiligheid van de Peugeot 3008 SUV is beloond. Zo is deze bekroond met de hoogste score van 5 sterren in de Euro NCAP 2016-test!

Bekijk aanbod Peugeot 3008

Ook leverbaar als automaat!

Kies voor het gemak en comfort van een automaat door voor de Peugeot 3008 automaat te kiezen. Het rijden met een automatische transmissie zorgt voor meer rust tijdens de autorit, waardoor je uitgerust aankomt op bestemming. Naast het stukje comfort kan er, omdat je een handeling tijdens het rijden ontnomen wordt, meer focus gelegd worden op de weg en het overige verkeer wat bijdraagt aan een veilige autorit. Een stukje comfort, gemak en veiligheid zorgen ervoor dat jij je zorgeloos door het verkeer beweegt in jouw 3008! Ontdek het merk Peugeot.

Ook interessant: Peugeot 2008 Private Lease | Peugeot e-2008 Private Lease | Peugeot 208 Private Lease | Peugeot e-208 Private Lease