Kia e-niro Private Lease bij Justlease

Kia e-niro Private Lease bij Justlease

Kia e-Niro – 100% elektrisch. 0% compromis

De Kia e-Niro: 100% elektrisch rijden, 0% compromis, aldus Kia. Daar lijkt geen woord aan gelogen als je kijkt naar de e-Niro. De volledig elektrische versie van de (al bestaande) Niro zit vol slimme innovaties en is verrassend ruim. Met een inklapbare achterbank wordt er een laadruimte van maar liefst 451 liter gerealiseerd. Daarnaast beschikt de e-Niro over een actieradius van 455 kilometer! Dit garandeert de nodige veilige, volledig elektrische kilometers! Wanneer rijd jij weg in jouw e-Niro? Dit kan nu met Private Lease. Bekijk de Kia e-Niro snel, bij Justlease!

Geniet van het comfort van stilte. Ongetwijfeld zal je er niet bij stil staan hoeveel (omgevings)geluid er komt kijken bij een autorit, tot je elektrisch rijdt. Je zal het comfort van stilte ervaren en de rust die daarmee gecreëerd wordt. Modern elektrisch rijden betekent genieten in alle rust!

Bekijk aanbod Kia e-Niro

Audio

In een volledig elektrische auto kan je natuurlijk, zoals eerder omschreven, genieten van de rust die door de geruisloze elektrische aandrijflijn gerealiseerd wordt. Maar dat hoeft natuurlijk niet! De Kia e-Niro is namelijk uitgerust met JBL Premium Sound System. Deze audio zorgt voor hoogwaardig geluid en een unieke beat tijdens de autorit wat elke rit een feestje maakt!

Bekijk aanbod Kia E-niro

Elektrisch rijden

De Kia e-Niro wordt aangedreven door een 64 kWh lithium-polymeer-batterij, gekoppeld aan een krachtige 150 kW sterke elektromotor. Dit zorgt er voor dat jij in jouw Kia e-Niro tot 204pk tot je beschikking hebt. Dit maakt een acceleratie van 0-100 km/u in 7,8 seconden mogelijk, kortom: aan power geen gebrek! De lithium-polymeer-batterij maakt het mogelijk om met één acculading  (+/-) 455  kilometer af te leggen, zonder enige vorm van uitstoot!

Connectiviteit

De Kia e-Niro is uitgerust met slimme gadgets. Geniet van het gemak van een draadloosoplaadsysteem waarmee je telefoon altijd opgeladen is als jij op bestemming aankomt. Sta daarnaast, als jij dat wil, altijd en overal in contact met Apple Carplay, Android Auto en Bluetooth! Tot slot beschikt de Kia e-Niro over een luxe navigatiesysteem die je naar de juiste adressen begeleidt. Ontdek het merk Kia.