De Zeekr X - Alles wat je moet weten over deze nieuwkomer

Zeekr heeft officieel zijn intrede gedaan op de Europese markt. Naast de 001, is sinds kort ook de ultramoderne premium elektrische X verkrijgbaar in Nederland. Het kan zijn dat je nog niet eerder van de naam Zeekr hebt gehoord. Bereid je voor, want dit merk zal je absoluut vaker voorbij gaan zien komen. Zeekr is ontzettend toegewijd aan het vormgeven van de toekomst van mobiliteit en dit merk je aan alles; van de batterijtechnologie tot aan het design. Hieronder lees je er meer over.

Een indrukwekkende actieradius en razendsel laden
Met een actieradius van tot wel 445km WLTP behoort de X tot de top in zijn klasse. Of je nou in de stad woont of daarbuiten, met deze actieradius weet je zeker dat je je geen zorgen hoeft te maken over het rijbereik. Wat helemaal bewonderenswaardig is, is de laadtijd. Binnen 29 minuten is de accu opgeladen van 10% naar 80% wanneer je DC laadt. Zo kun je weer razendsnel op weg! Met deze functionaliteiten is de X een 'manusje van alles'. Korte ritten of lange ritten, de X kan het aan. Zo wordt elektrisch rijden toegankelijk!

Opvallend design
Strak, eigentijds en intelligent; zo omschrijft Zeekr de X. Met een exterieur als geen ander weet je zeker dat je je onderscheidt op de weg. Het interieur is modern, functioneel en strak afgewerkt. Perfect voor mensen die niet van poespas houden en toch willen genieten van intelligente technologieën en baanbrekend design. Over intelligente technologieën gesproken; belangrijke informatie over de autostatus zie je aan de buitenkant op het bestuurdersportier. Zo zie je bijvoorbeeld wat het rijbereik is, wat de laadstatus is van de auto en zie je in één oogopslag de status van andere speciale functies zoals de huisdiermodus. Met de standaard head-up display houd je je focus op de weg en rij je veilig van A naar B. Met deze functionaliteiten ervaar je iedere rit als comfortabel en veilig!

Dus, of je nu op zoek bent naar de nieuwste technologie en functionaliteiten of duurzamer wil gaan reizen, maak dan kennis met de Zeekr X. Deze nieuwkomer daagt de concurrentie uit en laat jou kennis maken met een nieuwe manier van autorijden. Ervaar, laat je verrassen en kies voor de toekomst met de X!

Vraag jouw vrijblijvende offerte aan

Bekijk het zelf

In deze video krijg je de kans om de X in actie te zien en meer te weten te komen over de eigenschappen. Een objectieve rijtest, oordeel zelf!

Private lease een Zeekr X

Het strakke interieur, het uitdagende exterieur en de innovatieve technologieën op het gebied van elektrisch rijden maken de Zeekr X tot een geduchte concurrent. Lease de X nu voor maar €544,- per maand (exclusief €61,45,- per maand EV-subsidie) o.b.v. 12.000km per jaar en 48 maanden. Grijp deze kans voordat het te laat is en maak je groene droom op vier wielen werkelijkheid. Goedkoper ga je ‘m niet vinden! En het beste is dat je geen enkele concessie hoeft te doen aan kwaliteit of prestaties.

De gloednieuwe Zeekr X kan al binnen zes weken bij je op de stoep staan. Verzeker jezelf van deze deal door nu een vrijblijvende offerte aan te vragen. Wees er snel bij, want de offerte is 14 dagen geldig en geldt zolang de voorraad strekt.

*Je dient eenvoudig via de website van de Rijksdienst voor Ondernemend Nederland (RVO) jouw subsidieaanvraag in. Lees hier meer informatie over de EV-subside.

Vraag jouw vrijblijvende offerte aan!