Zakelijk lease zonder bijtelling

Wat is zakelijk leasen zonder bijtelling?

Je werkgever stelt jou een auto ter beschikking, maar je wilt liever geen bijtelling betalen? Dan is het verstandig om niet meer dan 500 privé kilometers per jaar te rijden met je zakelijke auto! Als je dit kunt bewijzen, vraag dan een ‘Verklaring geen privégebruik’ aan.

Zakelijk lease zonder bijtelling

Zakelijk leasen zonder bijtelling

Naast dat het voordelig is om niet meer dan 500 kilometers privé te rijden per jaar. Geniet je van de voordelen van zakelijk leasen zoals:
  • Autokosten als onderhoud, brandstof, en autoverzekering zijn aftrekbaar. Dit levert een flink fiscaal voordeel op
  • Geen grote investering in één keer
  • Vast leasebedrag per maand (gehele contractperiode)

Hoe is zakelijke lease zonder bijtelling mogelijk

Zakelijk leasen zonder bijtelling is alleen mogelijk als je minder dan 500 privékilometers per jaar rijdt en je dit kunt bewijzen. Voor jou en je werkgever is privé lease ook interessant. Omdat een privé lease contract rechtstreeks met jou wordt afgesloten, betaal jij geen bijtelling zonder bemoeienis van je werkgever.

Tot voor kort was het leasen van een auto alleen mogelijk via de werkgever als zakelijke auto. Private lease bij Justlease biedt je als werknemer of zzp-er de mogelijkheid om particulier een auto te leasen. Tegen een vaste lage prijs per maand rijd je al je eigen privé leaseauto.

De unieke mogelijkheden van bijtelling vrije zakelijke lease bij Justlease

Ben je werknemer met een reiskostenvergoeding of zzp-er die de zakelijke kilometers declareert aan je opdrachtgever? Dan stel je jezelf snel de vraag wat is aantrekkelijker? Privé lease of zelf een auto aanschaffen en deze zakelijk rijden.

Als werknemer of zzp-er kan je het beste kiezen voor Private Lease van Justlease. Doordat het goedkoper is dan zelf kopen en de leasekosten elke maand hetzelfde zijn, kom je nooit voor verrassingen te staan. Dit biedt je zekerheid in combinatie met het gemak! Private Lease kan ook met een mobiliteitsbudget.

Benieuwd naar onze privé lease aanpak?

Neem contact op met ons team voor een vrijblijvend persoonlijk advies gesprek via 030 – 850 1500.
We horen graag van je! Of bekijk direct ons assortiment.

Populaire modellen: Tesla Model 3 Private Lease | BYD Dolphin Private Lease

Ook interessant:
Private Lease berekenen
Private Lease occasion
Private Lease elektrische auto
Private Lease aanbieding

Bekijk onze modellen