Auto leasen in Rotterdam

De afgelopen jaren zijn steeds meer mensen in en om steden gaan wonen. Het stadsleven biedt het dynamische en zorgeloze leven waar de moderne Nederlandse mens van houdt. Met deze trek naar de stad veranderen ook de mobiliteitswensen.

Auto leasen in Rotterdam

Private lease van Justlease

Wil jij een auto leasen in Rotterdam? Bij Justlease weten wij precies wat de inwoners van een stad als Rotterdam willen als het gaat om automobiliteit. Justlease heeft een breed assortiment aan stadsauto’s beschikbaar voor autolease in Rotterdam, zoals de Peugeot e-208, de populaire Volkswagen Up! of de hippe Fiat 500. Ook een Private Lease auto met automaat is mogelijk. Deze auto’s zijn niet alleen makkelijk te parkeren in Rotterdam, maar ook nog eens erg zuinig en licht. Dit betekent lage lasten door het efficiënte benzine of elektrische verbruik en lage wegenbelasting. En dit komt bovenop de scherpe prijzen van Justlease. De elektrische Peugeot e-208 Private Lease auto bijvoorbeeld, deze kan in de toekomst ook bij jou op de stoep staan. Ga eens onze private leaseauto’s vergelijken. Er is volop aanbod.

Waarom is leasen een verstandige keuze?

  • Geen groot aankoopbedrag nodig
  • Geen zorgen over onderhoudskosten
  • Elke 2 of 3 jaar een nieuwe auto
  • Volledig grip op je autokosten
  • Geen restschuld of aanbetaling
  • Optie om je te verzekeren bij ontslag

M. Bauman

“Zeer snelle service, duidelijk en op maat. Goede bereikbaarheid van de medewerkers. Kortom we zijn echt perfect geholpen en superblij met de nieuwe auto”


5 sterren

De nummer één private leasemaatschappij in Rotterdam

Ook in andere opzichten is Private Lease ideaal voor bewoners van Rotterdam. Justlease heeft goede contacten met autobedrijven in Rotterdam, zodat jouw private lease auto dichtbij en professioneel wordt onderhouden. Bovendien hoef je bij Private Lease niet op te letten wanneer jouw private lease auto voor onderhoud naar een autobedrijf in Rotterdam hoeft. Wij houden dat bij en nemen contact met jou op wanneer de auto onderhoud nodig heeft.

Populaire modellen: Tesla Model 3 Private Lease | BYD Dolphin Private Lease