Auto huurkoop zonder aanbetaling

Je bent toe aan een nieuwe auto die je via huurkoop wilt verkrijgen. Je zit echter niet te wachten op een huurkoop auto waarbij je een aanbetaling moet doen. Dan moeten we je teleurstellen, dit is niet mogelijk. Bij huurkoop auto is het namelijk gebruikelijk dat je een aanbetaling doet.

Wij bieden geen huurkoop auto’s aan. Als je geen nieuwe auto kunt betalen en er wel in wilt rijden, kan je ook overwegen om te kiezen voor privé lease. Dit is een vorm van lenen waarbij je elke 2 á 3 jaar in een nieuwe auto rijdt.

Auto huurkoop zonder aanbetaling

Onze garantie

  • Garantie voor de beste deal
  • Haal- en brengservice bij elke onderhoudsbeurt
  • Vandaag bestellen, morgen rijden
  • Kilometer bunder op jouw maat
  • Vast leasetarief tijdens gehele contractduur
  • Maximale flexibiliteit
  • Altijd en overal bereikbaar

Mogelijkheden van huurkoop auto zonder aanbetaling bij Justlease

Het aanschaffen van een huurkoop auto is bij Private Lease van Justlease niet mogelijk. Bij ons heb je twee mogelijkheden. Je kunt kiezen voor het leasen van een nieuwe of jong gebruikte auto. Het doen van een aanbetaling is niet nodig. Je betaalt bij ons een borg die je aan het eind van het contract weer terug krijgt. Met Private Lease rijd je een nieuwe auto met een vaste lage leaseprijs. Leasen bij Private Lease heeft nog meer voordelen. Zo zijn alle services inbegrepen, je hoeft je geen zorgen meer te maken over het onderhoud, de verzekering en de reparaties. Ook bieden wij je de 7x slimmer garantie. Lees meer over huurkoop auto.

Auto op huurkoop zonder tussenkomst van je bank

Bij auto huurkoop teken je een huurkoopakte. In deze akte worden vooraf de hoogte van aflossingen, rent en looptijd vastgelegd. Je sluit deze overeenkomst met de aanbieder van huurkoop (bijvoorbeeld je dealer) waardoor er geen tussenkomst van je bank is. Je hebt echter een probleem als je niet langer aan de betalingsverplichtigingen kan voldoen. Bij auto huurkoop word jij pas eigenaar van de auto als je alle huurtermijnen hebt betaald. Bij financiële toeslag raak je de huurkoop auto kwijt en kun je geen recht ontlenen aan de betaalde termijnen.

Ook interessant:
Private Lease berekenen
Private Lease occasion
Private Lease elektrische auto
Private Lease aanbieding